Kort – Antwerpse kapper geeft daklozen nieuw kapsel en manicure: “Dit vrolijkt de moeilijke dagen op”

In het Antwerpse Centraal Station kregen daklozen zondag de kans om hun haar te laten knippen en hun nagels te laten verzorgen. Het gaat om een initiatief van kapper Peter Vanhamel ter ere van de feestdagen. “Het zijn  moeilijke dagen, maar het is toch tof dat deze mensen ze willen opvrolijken”, klinkt het bij een tevreden vrouw.

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten