Kort – Hasseltse primeur: eerste stadsbioloog van Vlaanderen

Hasselt heeft geen stadsdichter of stadsarcheoloog, maar een stadsbioloog. Frederik Thoelen, die ook in het Natuurhulpcentrum in Oudsbergen werkt, wil de natuur dichter bij de Hasselaren brengen. “We moeten ons eerst en vooral de vraag stellen over welke planten en dieren we zoal beschikken”, vertelt Frederik Thoelen. “Daarna kunnen we mensen aanzetten om de aanwezige natuur groter en beter te maken”.

Bron en volledig artikel: VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten