Expeditie Natuurpunt haalt 338.581 euro op voor meer natuur
bron: Natuurpunt

Zaterdag en zondag trokken meer dan 600 sportievelingen met een kano, fiets of te voet door de Limburgse natuur voor Expeditie Natuurpunt. Elk team zamelde minstens 1.500 euro in maar heel wat teams deden nog een extra duit in het zakje. Zo kan deze editie afsluiten met 338.581 euro voor meer natuur in Vlaanderen.

Zondagavond mocht Willem Laermans, ondervoorzitter van Natuurpunt, het totaal ingezamelde bedrag bekend maken: 338.581 euro: “We zijn in de wolken met zo’n fantastisch bedrag. Elke deelnemer heeft zich keihard ingezet om dit waar te maken. Al het geld gaat integraal en rechtstreeks naar het natuurgebied dat het team koos. Zo zullen 102 Natuurpuntgebieden er alleen maar beter op worden.” 

122 teams trokken er dit weekend op uit en dankzij de inzet van heel wat Natuurpunt-vrijwilligers liep alles vlekkeloos. “Expeditie Natuurpunt is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 20 Natuurpunt-afdelingen. Zij zorgen voor een vlekkeloze start, bevoorrading op de rustposten, eten en drinken op de campings en een welkomstcomité bij de aankomst”, zegt Jasmien Hillen, coördinator Expeditie Natuurpunt.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten