Gratis nieuwjaarskaartjes

Het beste cadeau dat je aan Goed Nieuws kan geven is je vrienden, kennissen, buren en familie vertellen over www.goednieuws.be . Je kan dat bijvoorbeeld doen door ze een Goed-Nieuws-Nieuwjaarskaart te geven. Hieronder vind je 4 Nieuwsjaarskaarten die je vrij kan gebruiken voor je wensen. Je kan ze met een mailtje meesturen of printen of zelfs laten drukken als je dat wil. Belangrijkste is dat ze zo wijd mogelijk verspreid worden. We zijn je alvast heel dankbaar daarvoor!

Heb je liever een png-bestand met hogere resolutie mail ons op info@goednieuws.be

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten