Cartoon juf Melissa

Juf Melissa neemt haar hond twee dagen per week mee naar de klas in het centrum van Overijse. Dat schrijft Het Nieuwsblad. In het derde leerjaar van Gemeenschapsschool ’t Kasteeltje was het voor collega’s en vooral voor de kinderen even wennen. Toch lijkt het een succesverhaal: hond Kenai brengt rust in de klas en zelfs wie heel bang was voor honden is nu grote fan van de klashond.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten