Miguel Deroo verandert winkelervaring met innovatieve Trolley

De getalenteerde student Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Gent, Miguel Deroo, heeft de Ecodesign Award voor studenten 2023 gewonnen in de categorie Business Potential. Zijn project, genaamd “Reinventing the shopping trolley,” heeft de klassieke boodschappentrolley op een buitengewoon innovatieve wijze getransformeerd.

Het modulaire systeem van Miguel Deroo biedt een revolutionaire kijk op het winkelen. De tassen van deze trolley kunnen niet alleen dienen als boodschappentassen, maar ook als handige fietstassen. Daarnaast kan het geheel moeiteloos worden gecombineerd met een opvouwbare trolley die eenvoudig op een fiets kan worden gemonteerd.

Het project van Miguel Deroo bevordert duurzame mobiliteit in stedelijke gebieden door mensen aan te moedigen hun boodschappen met de fiets te doen, in plaats van de auto te gebruiken.

Miguel vertelt meer over zijn innovatie in dit filmpje

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten