Ondernemerscoaches denken mee met boeren en tuinders over nú en de toekomst
Redacteur: Jan H.F. van der Heyden; jan@dommelmeander.nl; foto provincie Noord-Holland

Boeren en tuinders in de provincie Noord-Holland kunnen kosteloos gebruik maken van coaching en begeleiding door onpartijdige en ervaren ondernemerscoaches. Ze denken mee over het (familie)bedrijf, actuele ontwikkelingen en de toekomst.

  • Wat wil ik, kan ik en mag ik met mijn bedrijf in de toekomst?
  • Wat zijn de stappen voor een succesvolle bedrijfsovername?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf duurzamer maken of verbreden?
  • Wat past bij mij en hoe neem ik mijn bedrijf en gezin daarin mee?

Dit kunnen onderwerpen zijn waarmee agrarisch ondernemers worstelen en in vertrouwen met iemand over willen spreken. Daarom biedt de provincie Noord-Holland coaching aan boeren en tuinders aan. Er zijn hiervoor 6 onafhankelijke ondernemerscoaches aangesteld.

De zes ondernemerscoaches hebben niet alleen uitgebreide kennis van de agrarische bedrijfsvoering en ervaring als agrarisch coach en sparringpartner, ze hebben ook eigen specialismes. Dat kan variëren van ondernemerschap, verduurzaming of overheidsrelaties tot verdienmodellen en meer persoonlijke kwesties, zoals begeleiding bij lastige keuzes in de communicatie over het bedrijf, in het gezin of bij onderlinge samenwerking.

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten