Cartoon gelukkig

Uit recent onderzoek, uitgevoerd door de Gemeente-Stadsmonitor, blijkt 70% van de Vlamingen tevreden is over hun stad of gemeente. Deze bevindingen weerspiegelen een sterke band met de lokale omgeving, ondanks een lichte daling in tevredenheid vergeleken met voorgaande jaren. Een opvallend positief punt is dat de tevredenheid over groene ruimtes toeneemt, met 80% van de inwoners die aangeven blij te zijn met het groen in hun omgeving. Ook het geluksgevoel onder de Vlamingen is hoog, met 83% die zichzelf als gelukkig beschouwt. Het onderzoek belicht ook een toename in fietsveiligheid en een positieve houding tegenover culturele diversiteit, wat wijst op een groeiende sociale cohesie en levenskwaliteit in Vlaanderen. Zo meldt VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten