Fruit en noten die in Brussel gekweekt worden, zijn van goede kwaliteit
Afbeelding van NoName_13 via Pixabay

Het fruit en de noten die gekweekt worden aan bomen in Brussel, zowel privé als in het openbaar, zijn over het algemeen van goede kwaliteit. Dat blijkt uit het project Arbres, dat is uitgevoerd door Innoviris, het onderzoeks- en innovatiebureau van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Tijdens de zomer en de herfst van 2022 werden er 280 stalen fruit en noten verzameld van 12 verschillende soorten bomen verspreid over de hele stad. Zo meldt VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten