Groot Antwerps warmtenet officieel in gebruik genomen: “Over 3 jaar worden er 3.200 sociale woningen mee verwarmd”
Foto: Port of Antwerp-Bruges

In de Antwerpse haven is het nieuwe warmtenet officieel in gebruik genomen. Het netwerk vervoert warm water van afvalverwerker Indaver naar bedrijven in de haven en woningen in Antwerpen-Noord. 3.200 gezinnen en ook scholen en openbare gebouwen zullen de komende jaren van warmte voorzien worden door het warmtenet. Zo meldt VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten