Luchthaven Deurne stelt eerste elektrische vliegtuigen voor
Deze afbeelding is illustratief en niet representatief voor de werkelijkheid.

Op de luchthaven van Deurne zijn de eerste twee elektrische vliegtuigen voorgesteld. De vliegtuigen zullen worden ingezet voor piloten in opleiding om hen enkele basismanoeuvres te leren. De 2-zit vliegtuigjes kunnen maximum 1 uur in de lucht hangen. De technologie is nog volop in ontwikkeling, maar is veelbelovend. Vermoedelijk kunnen vanuit Deurne binnen 10 jaar kleine elektrische passagiersvliegtuigen vertrekken naar bijvoorbeeld Parijs, Berlijn of Londen. Zo meldt VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten