UNESCO erkent gebied tussen Gent en Nederland als landschappelijk erfgoed
UNESCO bestempelt de geologische, cultuurhistorische en landschappelijke waarde van het Schelde-estuarium als uniek

Het mondingsgebied van de Schelde tussen Gent en de Westerschelde in Nederland heeft een wereldwijde erkenning gekregen van de UNESCO als landschappelijk erfgoed. Met de erkenning maken steden en gemeenten in het gebied meer kans op subsidies voor projecten rond toerisme of natuurbeheer. UNESCO bestempelt de geologische, cultuurhistorische en landschappelijke waarde van het Schelde-estuarium als uniek. Zo meldt VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten