Criminaliteit in België daalt al 20 jaar

De criminaliteit in België is al 20 jaar aan het dalen. Sinds het jaar 2000 daalde het aantal geregistreerde criminele feiten met 11 procent. Inbraken daalden met maar liefst 50 procent in België en in Antwerpen zelfs met 65 procent. Dit mede dankzij de politie die ingezet heeft op rondtrekkende daderbendes die inbraken plegen. Zo meldt VRTNWS

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten