Cartoon verwendag

Meer dan honderd (ex-)borstkankerpatiënten hadden zich aangemeld voor een verwendag door 120 eerstejaarsstudenten van de opleiding Beauty & Lifestyle van het Summa College in Eindhoven. En de wachtlijst groeide met de dag.  Slechts 62 uitverkorenen konden in de watten worden gelegd. Binnen een mum van tijd waren alle plekken vergeven, wat laat zien hoe waardevol dit initiatief is. Haar eigen (minder goede) ervaring inspireerde docente Anouk Verstijnen (37) zulk een verwendag op haar school te organiseren. Lees meer

Als je regelmatig en graag goed nieuws leest, dan is nu een goed moment om ons te steunen. Goed Nieuws is gratis toegankelijk voor iedereen en wordt gefinancierd door lezers. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, geeft voeding aan onze journalistiek en verzekert de toekomst van goednieuws.be. Steun Goed Nieuws al vanaf 1 euro – het duurt maar een minuutje. Dank je.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente berichten

Onze sponsors

Jouw logo hier?

Goed Nieuws werkt op basis van vrijwilligers. Om onze kosten te dekken, zijn wij op zoek naar sponsors.

Herken je jezelf in de visie van Goed Nieuws en wil je sponsor worden? Neem dan contact met ons op.

Meer
berichten